Glädjande besked från SmartThings, snart på väg till oss i Sverige och Europa

SmartThings logotype

SmartThings som är  en av de allra mest intressanta plattformarna när det gäller hemautomation kom idag med ett väldigt glädjande besked. De meddelade nämligen precis datumen för CE-testningen av alla sina produkter på sin Facebooksida. SmartThings började skicka ut sina produkter till de som beställt redan i April i år, men eftersom de inte hade CE-testat enheterna kunde de inte skicka till oss i Europa. Datumen för CE-testningen är 11:e, 12:e och 18:e juli. Tillfället den 18:e Juli är tänkt som ett tillfälle då de kan testa om de produkter som fått anmärkningar i testerna på de tidigare dagarna. Förhoppningsvis lyckas de klara alla tester den 18:e.

Om de klarar alla tester kommer de så fort som möjligt beställa in alla de komponenter som behövs för att färdigställa alla ordrar. Utifrån den här informationen kan de förhoppningsvis börja komma igång med produktionen snart och sedan börja skicka till oss i Europa någon gång i slutet av Augusti.

SmartThings meddelade också häromdagen att de kommer börja ta emot nya förhandsbokningar inom en väldigt snar framtid. Så håll ögonen öppna på deras hemsida för att se när de öppnar förhandsbokningen.

No comments yet.

Leave a Reply

*/?>